Hoe te om het probleem van de overbelasting van de lithiumbatterij te begrijpen

July 25, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van de overbelasting van de lithiumbatterij te begrijpen

Er is gewoonlijk een misvatting wanneer het laden: het is beter om zich aan volledige last te houden. Het zou hem kunnen doden om van 100 percenten naar 99 percenten te gaan, maar het houden van uw telefoon wordt gestopt die in is niet wat de batterijfabrikanten adviseren, vooral als u houdt ladend het nadat het volledig wordt geladen.

De lithium-ionenbatterijen zijn niet almachtig

 

Vele oudere generaties zullen u vertellen wanneer u een telefoon die de nieuwe telefoon volledig eerst moet worden gelost, en dan geladen 12 uren krijgt, en dan volledig gelost, zo 3 keer herhalen. U kunt de raad van de oudere generatie gevolgd hebben, maar smartphones dat de gebruiks lithium-ionenbatterijen nu niet meer zulk een hinderlijke proces van het batterijonderhoud vergen.

 

Het hydride (NIMH) batterij de van het nikkelmetaal is nodig voor herhaald lossing het laden proces. Deze batterij heeft een sterk geheugen. Het proces van het herhaalde laden en het lossen moet ook de het hydridebatterij van het nikkelmetaal maken een groter het laden plafond bereiken. Nochtans, het mobiele lithium van vandaag van het telefoonsgebruik ionenbatterijen, is er geen behoefte om zulk een slordige proces van het batterijgeheugen te herhalen. Zo zullen de lithium-ionenbatterijen altijd aan hogere kappen plakken?

 

Het antwoord is absoluut nr. Hoewel de lithium-ionenbatterij voor wordt gebruikt beroemd is, maar tijdens het laden en het lossen door herhaalde batterijcyclus, kan de grens van zijn macht niet door wat verlies worden verhinderd, wordt dit verlies geaccumuleerd over langdurig van tijd, en vormt de factor van verlies naast de normale last, is de overbelasting het eerste misdadige kwaad.

 

Hoe te om overbelastingsfenomeen te begrijpen

 

Overbelasten is goed - bekende voorwaarde waarin een telefoon zijn batterij blijft laden alhoewel het volledig schijnt te zijn. De fabrikanten van energieopslagbatterijen zeggen de telefoon aan het overbelasten lijdt. Op voorwaarde dat de batterij volledig is, het ononderbroken zal laden de structurele verandering van positieve materialen veroorzaken, resulterend in het verlies van capaciteit, en de scheiding bevrijde zuurstof en de elektrolyt zullen hebben

 

een hevige chemische reactie, een slecht resultaat is de natuurlijke explosie.

 

Gewoonlijk vertelt de kennis ons ook, is de batterij beter om op kamertemperatuur en boring plaats te houden, of de het hydridebatterij van het nikkelmetaal of de lithiumbatterij hetzelfde zijn. Wanneer de overbelasting voorkomt, is er geen twijfel dat heel wat hitte die door de stroom wordt geproduceerd zal worden uitgezonden, en dan zal de lithiumbatterij een zeer elektrolytische reactie hebben, die de grote capaciteit van de lithiumbatterij zal verbruiken. Wanneer de hitte tot op zekere hoogte accumuleert, zullen dergelijke gebeurtenissen zoals brand en explosie waarschijnlijk voorkomen.

De fabrikanten van natuurlijke mobiele telefoons en laders zullen niet nutteloos langs in aanwezigheid van dergelijke lage veiligheid zitten. Toch wanneer de gebruikers aan veiligheidsproblemen lijden, is het zij die uit geluk zijn, zodat zijn er heel wat fijne dingen om mobiele telefoons, vooral de huidige mobiele telefoons en de laders te laden die door USB-poort worden geladen.

 

Het overbelasten is geen onbelangrijke kwestie

 

De fabrikanten van de energieaccu vertellen u over de gewone mobiele overbelasting van telefoongebruikers is werkelijk geen klein ding, beïnvloedde het leven van de mobiele telefoonbatterij direct uw gebruik van dit mobiele telefoonogenblik, als de telefoon willekeurige overbelasting laat, ik gelooft een minder dan jaar op het tijdstip van de batterij dood zal zijn.

Als u kunt zien dat de rug van de batterij nu lichtjes wordt overspannen, wordt het waarschijnlijk overbelast. Voor een grotere schaal, kan het overbelasten een directe invloed op uw veiligheid hebben, en de gebrekkige batterijen van die shanzhaitelefoons kunnen niet vuurwerk kunnen veroorzaken. Wil overbelasting verhinderen fundamenteel, schijnt het nog om van tijd te zijn om op het begin te controleren.

 

Om het overbelasten te verhinderen, zijn zij werkelijk moeilijk

 

De meeste mobiele telefoons vandaag hebben IC-reeds bescherming. De lader zelf controleert ook voltage en stroom. om de veiligheid van de de batterij en verrichting van gebruikers te handhaven, verkiezen de fabrikanten van de energieaccu gewoonlijk druppeltje-last methode in mobiele apparaten.

Als het verlies op de draad niet wanneer het gebruiken van de USB-poort voor het laden wordt berekend, zal USB die haven laden met de mobiele telefoon voor het laden onderhandelen en zal de aangewezen stroom, aanpassen om ervoor te zorgen dat de mobiele telefoon het grootste deel van de stroom niet toe te schrijven aan de hoge huidige input zal verliezen. Bij lage batterijmacht, zoals 10% bij de genade.

 

Op het ogenblik, is de bevoegdheid om de batterij te laden hoger, en de stroom is ook hoger. Aangezien toegevoegde de capacitieve weerstand, en de huidige mobiele gebedelde telefoon, geleidelijk aan zullen verminderen, achter resterende 10 ~ 20 het percentage bereikte volledige herladenpercentage en zelfs de kleine handtijd om voor impulsstroom te bedelen, en dan de bedoeling van de batterij te handhaven, de het laden methode, die als druppeltje ook wordt bekend die, nu het hoofd mobiele plan van het telefoonherladen, zijn om het verlies van de plafondcapacitieve weerstand te laten vallen, uitbreiden levensduur batterij laden.

Naast het verstrekken van overbelastingsonderhoud voor de batterijen van de celtelefoon, hebben de fabrikanten van de energieaccu een andere manier om overbelasting door zich bij het laden van afzet te baseren te verhinderen. De contactdoos om overbelasting te leveren moet een veilig voltage leveren, zal groter de voltageschok door de stroom worden beïnvloed. Vooral in China bij de schok van het nachtvoltage vaak om ervoor te zorgen dat de het voltagestal van de USB-poortoutput zeer belangrijk is. Over het algemeen, is het voltage van USB die haven laden 5V. Wat USB die havens laden die stroom kunnen intelligent verdelen zal lichtjes het voltage van de het laden haven verminderen wanneer de telefoonbatterij aan volmacht, dicht is om de ingangsstroom te verminderen en de batterijdruk te verlichten.

 

Deze methodes over de mobiele telefoonoverbelasting heeft een goed remmend effect, maar de bodem is nog omdat wij niet de macht in het geval van mobiele telefoon ladend afsloten, de mobiele telefoon herhaald lossen en het laden geen proces lieten, resulterend in de vermindering van de bovengrens van de capaciteit.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Vera
Tel. : 86-755-32903785
Fax : 86-755-32903781
Resterend aantal tekens(20/3000)