aboutus
  • China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd.

Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: RYDBATT RYDER KEENSTONE JOINTEDGES RYDELEC 瑞鼎
Aantal werknemers: 300~500
Jaarlijkse omzet: 20000000-30000000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
We blijven online werken, neem contact met ons op.
Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.
86-755-32903789
Contacteer ons

Bedrijfsprofiel

China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 


Ryder wordt gevestigd in Longhua-district, de Speciale Econonic Streek van Shenzhen, buren op Hong Kong en dichtbijgelegen Macao. Wij zijn nadruk op batterij, lader en BMS-zaken, die hoofdzakelijk in dienst nemend in het onderzoek, productie van navulbare batterijen, de batterij, batterijbeheersystemen, batterij beschermende PCM, laders en andere verwante elektronische producten inpakt. Begin jaar 2012, Ryder-dekking meer dan tienduizendtal vierkante meters voor productie. Onze producten zijn wild gebruikt op diverse gebieden, zoals e-fiets, aangedreven rolstoel, autoped, golfkar, skateboard, hoverboard, motorboot, motorfiets. Nu hebben wij de professionele oplossingen van de batterijmacht en OEM de diensten voor klanten van Amerika, Japan, Korea verleend, Europees, Midden-Oosten en Latijns Amerika.

 

China Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1


Onze bedrijf, zelf-discipline en sociale verplichting, nemen eerst een klant en maakt het mensen georiënteerde beheer, technologieën ontwikkelen en de maatschappij dienen als onze verantwoordelijkheid. Wij nemen verstrekken al oplossing van de mensheids betrouwbare en milieuvriendelijke elektromacht als onze opdracht, van middelen voorziet het wijden om een wereldleider in navulbare batterij en elektronikamacht te zijn gebied. Kies Ryder, vertrouwen Ryder, zullen wij samen vorderen en winnen een betere toekomst maken!

 


 

Geschiedenis


Ryderelektronika in Shenzhen op 18 Juli, 2005, hoofdzakelijk in de zaken van batterijpakken dat wordt gevestigd. In 2009 ging het bedrijf ISO9001 over en verbeterde de productkwaliteitsnorm om de high-end vereisten van onze klanten te vervullen.


In 2012, Ryder-leidde de Elektronika tot een nieuwe faciliteit en besteedt de productiecapaciteit, de betere Productiviteit bijna 10 keer dan voordien.


In 2013, ingevoerd ERP van Ryder Elektronika (SAP) systeem om het proces van de ordeuitvoering te controleren.


In 2017, Ryder-breidde de Elektronika SMT, de ingevoerde machine van het hoge snelheidsflard van Duitsland uit.


Tot nu toe groeit de fabriek in een moderne onderneming die injectie het vormen integreerde, PCB ontwerpend, SMT en de assemblerende diensten van het batterijpak.


In 2018 ging het bedrijf ISO14001certification, geïntroduceerde geautomatiseerde batterijproductielijn over om de de productiekwaliteit en capaciteit verder te verbeteren.


 

Dienst


Ryder wordt gevestigd in Longhua-district, de Speciale Econonic Streek van Shenzhen, buren op Hong Kong en dichtbijgelegen Macao. oduction van navulbare batteriWe is nadruk op batterij, lader en BMS-zaken, die hoofdzakelijk in dienst nemend in het onderzoek, pres, de batterij, batterijbeheersystemen, batterij beschermende PCM, laders en andere verwante elektronische producten inpakt. Begin jaar 2012, Ryder-dekking meer dan tienduizendtal vierkante meters voor productie. Onze producten zijn wild gebruikt op diverse gebieden, zoals e-fiets, aangedreven rolstoel, autoped, golfkar, skateboard, hoverboard, motorboot, motorfiets. Nu hebben wij de professionele oplossingen van de batterijmacht en OEM de diensten voor klanten van Amerika, Japan, Korea verleend, Europees, Midden-Oosten en Latijns Amerika.


 

Ons Team


Onderzoek & Ontwikkeling 

 

Ryder bouwt constant op zijn verwezenlijkingen voort, om bestaande producten te verbeteren en nieuwe technologieën uit te voeren. Onze ingenieurs en technici ontwerpen nieuwe producten;

Verbeter de technologie van het productieproces;

Integreer de eisen van de klant

 


Kwaliteitscontrole

 

Ryder is geëngageerd om klanten met de hoogste vandaag beschikbare kwaliteit en in de toekomst te verstrekken. Wij hebben professionele QC technici die de totale kwaliteitscontrole in elk proces, met inbegrip van Inkomende Kwaliteitscontrole uitvoeren (IQC); I-proces Kwaliteitscontrole (IPQC); Uitgaande Kwaliteitscontrole (OQC); Definitieve Kwaliteitscontrole (FQC); Veiligheid en Betrouwbaarheids de Test, enz., 7s en het visuele beheer worden uitgevoerd om eender welk mogelijk probleem zichtbaar te maken en directe correctie te krijgen.

 


Testcentrum

 

de kwaliteit, voor elke newell doen verzekeren, zal Ryder de veiligheidstest vóór massaproduktie. De test omvat: Vrije daling, effect, spijker het doordringen, het Verpletteren Thermische schok, Projectiel, Kort:sluiten, Overbelasting & Overdischarge. Die test stelt allen tevreden overgegaan, toen cango tot massaproduktie.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Vera
Tel. : 86-755-32903785
Fax : 86-755-32903781
Resterend aantal tekens(20/3000)