Welke is de betere, zachte batterij van het paklithium of de harde batterij van het paklithium?

November 22, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Welke is de betere, zachte batterij van het paklithium of de harde batterij van het paklithium?

Welke is de betere, zachte batterij van het paklithium of de harde batterij van het paklithium?

De zachte batterij van het paklithium: de zachte batterij van het paklithium is enkel een vloeibare beverbatterij met polymeershell. Het structuurtype is aluminium-plastic film verpakking. In het geval van potentiële veiligheidsgevaren, zal de zachte pakbatterij slechts doen zwellen en zal hoogstens barsten. Er zijn twee soorten het harde pakket van de lithiumbatterij: cilinder en vierkant. De verpakkende structuur heeft verschillende voordelen en nadelen, hoofdzakelijk voor de verschillende plaatsen van de marktvraag. Het is vrij moeilijk om de consistentie van harde ingepakte lithiumbatterijen te verzekeren. Er zijn more and more modellen, en de verwerkingstechnologie is moeilijk volledig verenigbaar te zijn. Het is geschikt voor aangepaste productie en productie, die niet geschikt voor de automatische productie van de pakken van de beverbatterij zijn.

 

Kenmerken van de zachte batterij van het paklithium

1. De brede waaier van gebruik, nu het is zeer populair in de digitale industrie van 3C.

2. Vanuit het perspectief van de vorm van de zachte het lithiumbatterij van het pakpolymeer, kan het zachte pak om het even welke vorm veranderen. Voor gemotoriseerde voertuigen, die kan de zachte pakbatterij de ruimte van gemotoriseerde voertuigen verhogen assembleren. Anderzijds, wordt de assemblagepositie van de zachte pakbatterij niet beïnvloed door het structurele type van gemotoriseerde voertuigen

3. Het is zeer dun en bezet een kleine ruimte. In termen van zachte pakbatterij, kan het de batterijverdunner maken. De algemene verrichtingsflexibiliteit en de aanpassing van zachte pakbatterij zijn vrij hoog. Voor automobiele ondernemingen, heeft het grote verleiding in ontwerpideeën.

4. Hoge veiligheidsprestaties. Het structuurtype van zachte pakbatterij is aluminium plastic film verpakking. Het grootste concurrentievoordeel van aluminiumfilm verpakking is dat het zacht is en een bepaalde zachtheid heeft. Wanneer de batterij de problemen van veiligheidsprestaties heeft, zal de zachte pakbatterij over het algemeen doen zwellen en zal barsten, en de vloeibare binnenkant zal uit lekken, wat niet de damp worden gelost zal verhinderen, resulterend in explosie en brand.

5. Het is klein in grootte en licht in gewicht. In termen van het volume van de zachte ingekapselde batterij van het polymeerlithium, heeft het de kenmerken van lichtgewicht, groot volume, kleine interne weerstand en geschikt ontwerpconcept, en stelt geleidelijk aan zijn concurrentievoordeel en prominente machtspositie voor.

6. Kleine interne weerstand. De interne weerstand van de zachte pakbatterij is kleiner dan dat van de lithiumbatterij. Momenteel, kan de minimum interne weerstand van de binnenlandse zachte pakbatterijcel zijn minder dan 35m2, die zeer zelf - machtsconsumptie van het pak van de lithiumbatterij vermindert.

7. Het ontwerp is flexibel. De vorm van de zachte batterij van het paklithium kan volgens de de marktvraag van de klant worden aangepast om het celmodel van de markt te ontwikkelen.

Zacht en hard het pakverschil van de lithiumbatterij
De lithiumbatterij het zachte pakket en het harde pakket zijn verwijst hoofdzakelijk naar het verschil tussen een het pakshell van de lithiumbatterij materiaal, als u om het even welke verpakking buiten hebt, is het moeilijk te zien, moet zien de batterijontologie, zal het gewicht van shell van de staalbatterij zich dan hetzelfde volume van batterij concentreren, maar aluminiumshell en de flexibele verpakking zijn niet gemakkelijk te onderscheiden, maar zachte, flexibele gemakkelijk verpakking dan aluminiumbatterij met de misvorming van de handonderbreking.

Het lage gewicht

De zacht-pak lithium-ionenbatterij is 40 percentenaansteker dan zijn staal-beklede tegenhanger en 20 percentenaansteker dan zijn aluminium-beklede tegenhanger. In termen van gewicht, is de zacht-pak lithium-ionenbatterij veel lichter dan de hard-pak lithium-ionenbatterij, maar de belangrijkste gewichtsverhouding is het gewicht van het geval.

Lage capaciteit

De zacht-pak lithium-ionenbatterij is 10 tot 15 percent en 5 tot 10 percenten hoger dan staal en aluminiumbatterijen van dezelfde grootte. Hoewel in termen van capaciteit, is de capaciteit van de zachte batterij van het paklithium niet veel hoger dan dat van de harde batterij van het paklithium, maar er is een bepaald hiaat tussen twee. Op het gebied van hoge capaciteitsvereisten, is de toepassing van de zachte batterij van het paklithium nog hoger dan dat van de harde batterij van het paklithium.

Lage vorm

Omdat de interne batterij van de zachte batterij van het paklithium vloeibaar is, zodat kan zijn vorm een verscheidenheid van vormen gewoonlijk hebben, heeft dit kenmerk een groot voordeel over de harde batterij van het paklithium op het gebied van specifieke eisen ten aanzien van de vorm van lithiumbatterij.

In de structuur van aluminium plastic film verpakking, in het geval van veiligheidsrisico's, zal de zachte batterij slechts - omhoog blazen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Vera
Tel. : 86-755-32903785
Fax : 86-755-32903781
Resterend aantal tekens(20/3000)