Bericht versturen

Deelnemen aan de Milan Show. Het wereldwijde tweewielige evenement RYDER is op het punt om zich te verkleden.

October 31, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Deelnemen aan de Milan Show. Het wereldwijde tweewielige evenement RYDER is op het punt om zich te verkleden.

Deelnemen aan de Milan Show. Het wereldwijde tweewielige evenement RYDER is op het punt om zich te verkleden.


Op 7-12 november 2023 vindt de Italiaanse motorfiets- en fietstentoonstelling van Milaan plaats in de nieuwe tentoonstellingszaal van Milaan.de missie van het bedrijf is om betrouwbare en milieuvriendelijke energieoplossingen te bieden voor de hele mensheid, en is toegewijd aan het worden van een oplaadbare batterij, elektronische energieproducten in een van de wereldleider.


Stand: hal 14. stand nr. E25
Adres:FIERA-Milano Piazzale Carlo Magno 1, 20149 Milaan, Italië
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.


Als een van's werelds grootste en oudste evenementen in de tweewheelauto-industrie wordt de Milaan Show door mensen van over de hele wereld hoog gewaardeerd.Rydbatt batterijbanden zullen klanten voorzien van de meest concurrerende lithiumbatterijoplossingen met de ultieme productkrachtHet kiezen van Rydbatt is het kiezen van vertrouwen en gemeenschappelijke vooruitgang, we kijken ernaar uit om samen met u te ontwikkelen en een win-win situatie te creëren.


laatste bedrijfsnieuws over Deelnemen aan de Milan Show. Het wereldwijde tweewielige evenement RYDER is op het punt om zich te verkleden.  0
 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Vera
Tel. : +86 13714601357
Fax : 86-755-32903781
Resterend aantal tekens(20/3000)